Björn Borg x Body Wheel x Metro Mode

Björn Borg i samarbete med Petra Tungården och Metromode.se

Björn Borg x Body Wheel x Metro Mode

Björn Borg i samarbete med Petra Tungården och Metromode.se

Kund:Björn Borg

Kanal:Metro Mode

Typ:Influencers

Metro Mode fick i uppdrag att tillsammans med Björn Borg bjuda in influencers till ett unikt tränings-event. Syftet var att tillsammans prova på Björn Borgs träningskläder under ett pass med Body Wheel som påminner om yoga, pilates och rörlighets träning.

25 Metro Mode Influencers som nådde 600 000 i räckvidd

Snittet på antal sidvisningar per artikel hos Metromode.se ligger på 1113 sidvisningar

Valda influencers

Petra Tungården

En blogg som varvar mode med träning, inredning och livsstil. Petra tar oss med i sin fartfyllda vardag som Chefredaktör för Metro Mode magasin och redaktör för Metro Mode Home. På den personliga fronten håller hon just nu på att bygga upp sitt varumärke inom mode och inredning. Bloggen bjuder på stor märkesspridning och likaså variation mellan budget och lyx. Petra älskar inredning, träning, skönhet och att resa. Petra är 29 år.

Chrystelle Eriksberger

Chrystelle Eriksberger är 29 år och driver en blogg med fokus på mode. Utöver det jobbar hon som account manager för ett danskt utbildningsföretag, vilket innebär en varierande vardag med mycket kundmöten. Passionen för mode har funnits sedan barnsben och ärvts av mamma och morfar som båda jobbat och varit verksamma inom mode i Kongo. Med 2 barn som hon gärna klär i moderiktiga plagg får ni följa med på fartfyllda dagar och events och med en stor dos mode.

Ida Warg

Ida Warg är en av Sveriges största profiler inom träning och hälsa. I sin livsstilsblogg delar hon med sig av sin egen träning, kosttips, massor av goda, hälsosamma recept. Ida låter hennes läsare följa med i hennes vardagsliv hemma i Stockholm och på resor runt om i världen. För Ida betyder hälsa att må bra utan magont, stress eller ångest. Ida är 31 år.

Vill du också synas här?

Vill du få hjälp med att sprida ditt varumärke på ett annorlunda och effektivt sätt? Vi finns här för att svara på alla dina frågor om format, räckvidd, målgrupper, priser, annonspaket, flerkanalslösningar och mycket annat. Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan, så hör vi av oss så fort vi bara kan.