ICA-Klassikern

Årets roligaste utmaning

ICA-Klassikern

Årets roligaste utmaning

Kund:ICA

Kanal:Metro Mode

Typ:Influencers

ICA-klassikern påminner om En Svensk Klassiker, där du under ett år ska genomföra Vansbrosimningen, Lidingöloppet, Vasaloppet och Vätternrundan. Men ICA-klassikern gör du på dina egna villkor, och du har flera veckor på dig för varje moment: 30 kilometer löpning, 90 kilometer skidåkning, 300 kilometer cykling och 3 kilometer simning.

Valda influencers

Träningsglädje

Hälso- och träningsbloggen ”Träningsglädje” har funnits sedan 2006 och drivs av inspirerande Åre-bon Sara Rönne, 35. Här kan du läsa om löpning, cykling, skid- åkning, simning, styrketräning, träningsresor, tankar om hälsa, träning och livet – och så en hel del mat och recept.

Niklas Berglind

Niklas Berglind är stylist, dansare, musikalartist, moderedaktör på QX och en flitigt återkommande stylist i TV4:s Nyhetsmorgon. På hans blogg skriver han om mode, stil, jobbuppdrag och vardagen i Stockholm.

Chrystelle Eriksberger

Chrystelle Eriksberger är 29 år och driver en blogg med fokus på mode. Utöver det jobbar hon som account manager för ett danskt utbildningsföretag, vilket innebär en varierande vardag med mycket kundmöten. Passionen för mode har funnits sedan barnsben och ärvts av mamma och morfar som båda jobbat och varit verksamma inom mode i Kongo. Med 2 barn som hon gärna klär i moderiktiga plagg får ni följa med på fartfyllda dagar och events och med en stor dos mode.

Vill du också synas här?

Vill du få hjälp med att sprida ditt varumärke på ett annorlunda och effektivt sätt? Vi finns här för att svara på alla dina frågor om format, räckvidd, målgrupper, priser, annonspaket, flerkanalslösningar och mycket annat. Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan, så hör vi av oss så fort vi bara kan.