Vårens finaste trender

10 plagg som fixar stilen

Vårens finaste trender

10 plagg som fixar stilen

Kund:NA-KD

Kanal:Metro Mode

Typ:Native

NA-KD natvie-kampanjen har haft flera framgångsfaktorer. Bred synlighet inom MetroModes medieplattformar, engagerade läsare och lång time spent. Tack vare ett innehåll som tilltalade våra läsare samt att vi har lyckats träffa rätt målgrupp.

25 727 sidvisningar

Snittet på antal sidvisningar per artikel hos Metromode.se ligger på 1113 sidvisningar

Genom denna native-kampanj har vi genererat hög synlighet för NA-KD via publiceringar inom MetroModes olika medie-plattformar: Metro Mode.se, Metro Mode Nyhetsbrev och Metro Modes Facebook-sida. Artikelns innehåll har genererat många läsare vilket visar på att genom denna nativekampanj har vi ökat awareness bland våra läsare om NA-KD. Native-artikeln var den 3:e mest lästa inom modekategorin samt den 5:e mest lästa inom alla kategorier på metromode.se under februari, vilket indikerar att artikelns innehåll var mycket relevant för våra läsare.

22 823

Läsare

1%

Outbound links CTR

18 295

Räckvidd Facebook

5%

Post clicks CTR

Vill du också synas här?

Vill du få hjälp med att sprida ditt varumärke på ett annorlunda och effektivt sätt? Vi finns här för att svara på alla dina frågor om format, räckvidd, målgrupper, priser, annonspaket, flerkanalslösningar och mycket annat. Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan, så hör vi av oss så fort vi bara kan.