Naus Åkeri

"På det här åkeriet kommer du alltid hem till familjen efter en arbetsdag"

Naus Åkeri

"På det här åkeriet kommer du alltid hem till familjen efter en arbetsdag"

Kund:Naus Åkeri

Kanal:Metrojobb

Typ:Native, Social Boost

Naus Åkeris rekryteringskampanj blev en riktig succé - aldrig tidigare har åkeriet fått så många kvalitativa ansökningar. Allt tack vare Metrojobbs kreativa kampanj med unik målgruppsstyrd engagerande content. Genom en bred synlighet för rätt målgrupp kunde Naus Åkeri tillsätta totalt 4 tjänster.

2191 har läst Naus Åkeris Native-artikel

Genom engagerande storytelling lyckades Naus Åkeri hitta rätt kandidater

Den stora utmaningen för Naus Åkeri var att nå en väldigt specifik yrkesgrupp, vilket helt naturligt ställer höga krav på lösningen. Genom en kreativ rekryteringskampanj med ett nativeupplägg i Metrojobbs sociala kanaler genererade vi hög synlighet för Naus Åkeri. Vi skapade intresseväckande content i form av storytelling som engagerade den valda målgruppen. Detta resulterade i ökat antal av kvalitativa ansökningar och Naus Åkeri lyckades tillsätta samtliga tjänster.

2,5% CTR

CTR% Outbound links

3,5%

Post clicks CTR%

41 109

Räckvidd Facebook

2 min

Average time spent

Vill du också synas här?

Vill du få hjälp med att sprida ditt varumärke på ett annorlunda och effektivt sätt? Vi finns här för att svara på alla dina frågor om format, räckvidd, målgrupper, priser, annonspaket, flerkanalslösningar och mycket annat. Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan, så hör vi av oss så fort vi bara kan.