Studentkaffe

Studentkaffe

Kund:Pressbyrån

Kanal:Studentkortet

Typ:SMS, Stand Alone, Event, App

Pressbyrån vill profilera sig mot studenter och skapa trafik i butikerna. De skapade det tydliga studentkonceptet ”Studentkaffe”, som de sedan kommunicerade genom Studentkortets digitala kanaler och på Studentkortets event. De kommunicerade genom SMS- och Stand Alone-utskick, samt även på själva Studentkortet i appen. Dessutom medverkade de med den klassiska kaffemuggen med gult lock på Studentkortet Campus Tour, och tog huvudsponsorskap av Skiweek Åre.

”Studentkortet har hjälpt oss att nå målgruppen studenter på ett väldigt effektivt sätt. Vi har genom Studentkortets digitala kanaler och event ökat vår närvaro hos Sveriges studenter och där vårt ”studentkaffe” har blivit en naturlig del i studenternas vardag.”

Lennart Schultz, Kommunikationsansvarig Pressbyrån

ca 300 butiker

med studentkaffe

ca 50 000

eventkontakter

Vill du också synas här?

Vill du få hjälp med att sprida ditt varumärke på ett annorlunda och effektivt sätt? Vi finns här för att svara på alla dina frågor om format, räckvidd, målgrupper, priser, annonspaket, flerkanalslösningar och mycket annat. Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan, så hör vi av oss så fort vi bara kan.