Webb-TV "Hälsopepp"

Under Metro Mode Hälsopepp får vi följa Jenny Sunding Metro Modes hälsoredaktör

Webb-TV "Hälsopepp"

Under Metro Mode Hälsopepp får vi följa Jenny Sunding Metro Modes hälsoredaktör

Kund:Röhnisch

Kanal:Metro Mode

Typ:Digitalt, Print, Video

Med formatet "Metro Modes Hälsopepp" vill vi inspirera våra läsare att komma igång med sin träning och bry sig om sin hälsa. Röhnisch valde Metro Mode Hälsopepp då möljighet finns att synas på olika vertikaler så som rörligt, nyhetsbrev, influencers och övriga sociala mediekanaler i en passande och relevant miljö.

Under Metro Mode Hälsopepp får vi följa Jenny Sunding Metro Modes hälsoredaktör när hon peppar och motiverar redaktionen bestående av tre redaktörer med olika målsättningar med sin träning. Det delas träningspass, motivationspass, enkla hälsosamma recept och tips på träningskläder och skor. Allt material både artiklar och rörligt publiceras sedan på metromode.se, kampanjsida, Facebook, Instagram och youtube.

Vill du också synas här?

Vill du få hjälp med att sprida ditt varumärke på ett annorlunda och effektivt sätt? Vi finns här för att svara på alla dina frågor om format, räckvidd, målgrupper, priser, annonspaket, flerkanalslösningar och mycket annat. Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan, så hör vi av oss så fort vi bara kan.