Här är jobbet för dig som vill göra skillnad

Rekryteringskampanj SOS Alarm

Här är jobbet för dig som vill göra skillnad

Rekryteringskampanj SOS Alarm

Kund:SOS Alarm

Kanal:Metrojobb

Typ:Native

SOS Alarms kampanj har flera framgångsfaktorer. Ett slagkraftigt och engagerande content i både fasta och rörliga format i kombination med hög och relevant räckvidd i en varierande mediamix har resulterat i en fantastisk effekt. Kampanjen blev så framgångsrik att SOS Alarm valde att driva kampanjen ytterligare en gång. Även då med samma positiva resultat.

1 700 ansökningar

Många kände sig delaktiga i kampanjen, delade annonserna och bidrog till ett ”buzz” både internt och externt

Vi skapade ett helhetsupplägg bestående av native-artiklar i både fasta och rörliga format, sociala medieinlägg samt riktad bannerexponering på Metrojobb.se. Vi valde att lyfta fram enskilda medarbetare inom vissa yrkeskategorier i både rörlig och fast form genom engagerande content. Förutom den höga konverteringen i konkreta och relevanta ansökningar så resulterade kampanjen i mycket hög intern stolthet bland medarbetarna.

1 700

Ansökningar

02:00

Genomsnittlig lästid

5 %

CTR outbound links

5 %

CTR post clicks FB

Vill du också synas här?

Vill du få hjälp med att sprida ditt varumärke på ett annorlunda och effektivt sätt? Vi finns här för att svara på alla dina frågor om format, räckvidd, målgrupper, priser, annonspaket, flerkanalslösningar och mycket annat. Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan, så hör vi av oss så fort vi bara kan.