Metro Mode rekryterar försäljningschef

Metro Mode rekryterar försäljningschef

Metro Mode utökar sin säljavdelning och rekryterar Johan Rydell som har i uppdrag att fortsätta stärka de digitala affärerna.

Johan Rydell kommer närmast från Stampen och Modern Women Media där han haft tjänster som försäljningschef och sedermera operativ chef.

– Johan kommer in med ett starkt track record och en gedigen erfarenhet inom en bransch som är viktig för Metros framtid. Vi är väldigt glada att få in Johan i vårt team, säger Martin Hjorth, försäljningsdirektör på Metro Media House AB.

Johan om rekryteringen:

– Efter drygt ett år utanför media är jag otroligt peppad att ta mig an ett såpass starkt varumärke som Metro Mode. Vi befinner oss i en spännande offensiv fas och jag ser verkligen fram emot att hjälpa till att utveckla ett redan starkt erbjudande. Metro Mode har väldigt engagerade läsare och med det som grund ska vi vässa våra produkter för att leverera mer effekt till våra annonsörer.

Tidigare i sin karriär har Johan varit försäljningschef på Familjeliv Media och Clear Channel.

Kontaktperson Metro media House:
Johan Rydell, säljchef Metro Mode. 0708878100, johan.rydell@metromode.se
Martin Hjorth, försäljningsdirektör Metro Media House, martin.hjorth@metro.se

Metro Media House är i dag ett av Sveriges största och mest innovativa mediehus, med Sveriges överlägset största dagstidning, livsstilsplattformen MetroMode och jobbsökarsajten MetroJobb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *