Sveriges roligaste man till Metro – Magnus Betnér blir ny kolumnist

Sveriges roligaste man till Metro – Magnus Betnér blir ny kolumnist

Ett av Sveriges mest eftertraktade namn, Magnus Betnér, blir ny kolumnist i Metro.

Magnus Betnér är en av Sveriges mest kända stand up-komiker. Han slog igenom i början av 2000-talet i ”Parlamentet” och har sedan dess gjort åtta shower som han turnerat landet runt med. Han har tilldelats priset ”Årets manliga komiker” två gånger och nu gör han premiär i Metro. Detta är hans första uppdrag som kolumnist.

– Jag har länge funderat på att skriva krönikor som en form för att få ur mig sådant som kanske inte riktigt passar på standup-scenen och ska man skriva så vill man ju helst bli läst också. Och det blir man i Metro så det känns skitkul, säger Magnus Betnér.

Magnus kommer skriva sina tankar, åsikter och spaningar i Metro varannan vecka och med det nå ca 800.000 läsare över landet bara genom papperstidningen.

– Äsch, jag är så löjligt glad att vi lyckats haffa Magnus! Han har ett smart sätt att prata som människor lyssnar till. Han försöker folkbilda och visar världen genom sina ögon på ett pedagogisk, roligt och ibland rått sätt. Då spelar det inte så stor roll om man håller med om vad han säger, man vill ändå höra honom säga det och förstå hur han kom fram till det. Det är en sån enorm styrka, säger Metros debattchef, Soraya Hashim, om värvningen.

Metro Media House är i dag ett av Sveriges största och mest innovativa mediehus, med Sveriges överlägset största dagstidning, livsstilsplattformen MetroMode, jobbsökarsajten MetroJobb och Studentkortet, med över en halv miljon aktiva studenter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *